Evolutia spirituala constituie singurul scop real al existentei noastre in acest plan de manifestare.De-a lungul timpului, diversi maestri si-au transmis mesajul spiritual sub o forma sau alta, esenta si ADEVARUL fiind aceleasi. Inainte de toate, este necesar sa constientizam faptul ca MAESTRII ajuta doar la ghidarea pe cale si la descoperirea adevaratului maestru,care este MAESTRUL INTERIOR.

vineri, 2 martie 2012

IUBIREA SI DARUIREA

Iubirea este prost inteleasa de multe ori ca fiind un troc, vazuta in termeni de a da si a primi.Iubirea adevarata daruieste doar ,nu se gandeste la a primi,nu cunoaste termenii de sacrificiu pentru ca nu e un sacrificiu ,ci o crestere,singura posibila in Dumnezeire.Iubirea iarta tot,nu tine resentimente fata de nimeni.De multe ori, asa-zisul sacrificiu, este prost inteles.Sacrificiile din iubire nu le facem in primul rand fata de anumite persoane,le facem fata de Dumnezeu,cel care vede tot si care stie ce e in inima fiecaruia. Tocmai prin asa-zisele sacrificii,invatam ce e iubirea si daruirea adevarata fata de altii,si NUMAI ASA PUTEM CRESTE SPIRITUAL.Iubirea adevarata nu se asteapta ca si celalalt sa procedeze la fel, pentru ca nivelurile evolutive difera.Dar ce e important e sa ne facem datoria de FIINTE DE LUMINA care suntem,cei care suntem si sa ajutam la transcederea celorlalti in constiinta divina.Cea mai mare bucurie a unui maestru spiritual este sa ajute la aceasta transformare ,de fapt regasire a omului ,cu el insusi,cu Dumnezeu.Sa-i ajute pe ceilalti sa devina mai buni,mai constienti,sa le arate calea. Poate acei oameni nu-i vor multumi niciodata,poate il vor injura, bate, crucifica, insa nu asta conteaza pentru el. PENTRU EL CONTEAZA FAPTUL CA CEVA RAMINE, REZONEAZA IN ACEI OAMENI, CARE VA DA ROADE SAU NU,IN FUNCTIE DE ALEGERILE PE CARE LE VOR FACE IN CONTINUARE; un lucru fiind sigur,ca flacara iubirii si constiintei va fi purtata in continuare de cei alesi de univers,ea nu se va pierde niciodata.Iubirea neconditionata se bucura cand face un bine,chiar daca primeste multumiri sau nu. O fiinta care iubeste intr-adevar devine Dumnezeu,sau iubire neconditionata si intelegere fata de tot.Este adevarat ca o asemenea fiinta ,care este Dumnezeu intrupat,nu poate fi recunoscuta si apreciata la justa valoare decat de fiinte aflate pe un nivel similar de constiinta.Recunoasterea se produce instantaneu,ca un magnet al constiintei in iubire.Namaste!

Un comentariu:

  1. Foarte frumoase ganduri, putini mai inteleg azi ca sunt si oameni care le vor binele gratis si de aceea prefera sa cheltuie mult pe farisei cu faima.

    RăspundețiȘtergere