Evolutia spirituala constituie singurul scop real al existentei noastre in acest plan de manifestare.De-a lungul timpului, diversi maestri si-au transmis mesajul spiritual sub o forma sau alta, esenta si ADEVARUL fiind aceleasi. Inainte de toate, este necesar sa constientizam faptul ca MAESTRII ajuta doar la ghidarea pe cale si la descoperirea adevaratului maestru,care este MAESTRUL INTERIOR.

joi, 2 februarie 2012

DE CE NU...FUNCTIONEAZA !Omul devine CREATOR DOAR ATUNCI CAND A REALIZAT COMUNIUNEA CU DUMNEZEU si cele ilustrate in filmul Secretul si tehnicile multor carti si filme de mentalism si dirijare a gandirii pozitive si creatoare sunt informatii incomplete. Multi oameni isi doresc sa se intimple anumite lucruri in viata lor care sa ii faca “fericiti”,ma refer la planul iluzoriu al acestei lumi. Insa nu se intimpla,in ciuda diverselor tehnici de meditatie,vizualizare,gandire pozitiva etc. De ce nu se intimpla acest lucru  …Pentru ca ESTI CREATOR al vietii tale numai cand ai ajuns la un punct de constiinta,cand te-ai identificat cu Divinul,ajungand la constiinta universala. Atunci omul devine DUMNEZEU,pentru ca Ego-ul lui care este creat de lumea iluzorie dispare.In acel punct al Constiintei,identificarea cu Divinul sau mai bine zis”Eu si Tatal Una suntem”,viata omului se schimba total. De aceea ,este o totala pierdere de timp sa alergam dupa iluzii in loc sa avem ca scop suprem Comuniunea cu Tatal, cu Divinitatea.Fiinta umana este capabila sa creeze ORICE in manifestare numai din acel punct de constiinta ,de aceea s-a spus”Cautati Imparatia Cerurilor si toate vi se vor da pe deasupra”. Insa in acel punct de constiinta,omul nu mai are dorinte,iluzii,nu mai cauta nimic,TOTUL VINE DE LA SINE, I SE DA FARA A FACE  EFORTURI.

2 comentarii:

  1. Articol minunat sunt fascinata ptr ca totul este adevarat deoarece am avut in viata unele experinte in care daca credinta ta este forte se indeplineste exact tiparului creat .Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e.Fara credinta ,nimic nu e posibil.Te imbratisez.Namaste!

    RăspundețiȘtergere