Evolutia spirituala constituie singurul scop real al existentei noastre in acest plan de manifestare.De-a lungul timpului, diversi maestri si-au transmis mesajul spiritual sub o forma sau alta, esenta si ADEVARUL fiind aceleasi. Inainte de toate, este necesar sa constientizam faptul ca MAESTRII ajuta doar la ghidarea pe cale si la descoperirea adevaratului maestru,care este MAESTRUL INTERIOR.

marți, 6 decembrie 2011

EXPERIENTE RELATIONALE

Decalajul intre frecvente diferite se intimpla des in relatii. Rezonanta nu mai exista,ceea ce a fost odata ``iubire``pare un vis. Oamenii continua sa traiasca impreuna invocandu-si diverse motive create de minte si refuzand o posibila crestere evolutiva. Cel mai frecvent este aparitia copiilor.Avem copii,cum sa ne despartim,stam impreuna pentru copii. In aceste cazuri, refuzam sa FIM CEEA CE SUNTEM si DE CE SUNTEM VENITI IN ACEASTA DIMENSIUNE.DOAR PENTRU A EVOLUA. Refuzam sa intelegem ca acei copii sunt niste entitati venite pentru a evolua de asemeni si ca SINGURA NOASTRA DATORIE este de a-i ajuta,atat cat putem si cat accepta si ei, SA EVOLUEZE. Prin acest tip de atasament, uitam de noi si ne negam propria DUMNEZEIRE SI MISIUNE,CEA PE CARE O AVEM ,IN PRIMUL RAND,FATA DE NOI INSINE.
Decalajul este mult mai evident atunci cand unul dintre parteneri se afla pe cale spirituala si celalalt ramine ancorat la nivel de materialitate.In acest caz si cresterea celui pe cale spirituala este afectata daca nu este centrat/a in Sine si nu intelege ca Existenta in plan material si experientele provin si sunt dictate de Mintea Universala pentru evolutia sa proprie. Iisus ilustreaza foarte bine acest aspect :"Gasiti intai Imparatia cerurilor si toate vi se vor da pe deasupra."Si aceasta Imparatie se afla in NOI,in Templul Lui Dumnezeu care este corpul fizic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu