Evolutia spirituala constituie singurul scop real al existentei noastre in acest plan de manifestare.De-a lungul timpului, diversi maestri si-au transmis mesajul spiritual sub o forma sau alta, esenta si ADEVARUL fiind aceleasi. Inainte de toate, este necesar sa constientizam faptul ca MAESTRII ajuta doar la ghidarea pe cale si la descoperirea adevaratului maestru,care este MAESTRUL INTERIOR.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

ASUMAREA CREATIVA CONSTIENTA SI INTELEGEREA EVOLUTIVA

Experientele apar uneori neasteptat in viata noastra. Unele sunt atat de placute incat e dificil sa intelegem ca au fost doar EXPERIENTE si mintea are tendinta de a ne aduce inapoi acolo, de a le recrea si retrai. Insa toate au rol evolutiv si trebuie sa multumim ca le-am trait ASA CUM AU FOST si sa invatam din lectiile respective. Nici o experienta nu apare intimplator in viata noastra,toate au rolul lor in Creatie. Insa e dificil sa acceptam si sa mergem mai departe CU BUCURIE. NE PLAFONAM PE UN ANUMIT NIVEL EVOLUTIV SI NU VEDEM CE NU FUNCTIONEAZA. De fapt,mintea ramine setata pe un anumit tip de experiente, pe sabloane si refuza ``NECUNOSCUTUL``, preferand comfortul si siguranta. Un mare mistic spunea ca SUNT CONVINS CA CE EXISTA IN MINTEA MEA ,EXISTA SI IN REALITATE.Experientele se creaza initial de MENTAL pentru a fi aduse apoi in MANIFESTARE.Daca noi nu putem  concepe fericirea mental si avea incredere ca ea se poate manifesta in viata noastra, CUM PUTEM SA O ADUCEM IN MANIFESTARE? De obicei,asteptam sa aduca CINEVA  fericirea in viata noastra in loc sa FIM NOI ACEA FERICIRE, CARE PRIN LEGEA REZONANTEI/ATRACTIEI, VA ATRAGE ACELASI TIP DE ENERGIE.
A fi liber inseamna a trece dincolo de prejudecati, conventiile sistemului, de a AFIRMA CEEA CE SUNTEM SI CE VREM CU ADEVARAT, NOI NU ALTII. In majoritatea cazurilor, se intimpla ca altii decid experientele noastre si cum ar fi ``bine`` sa facem. In momentul ala , nu NU MAI EXISTAM LA NIVEL DE CONSTIINTA. E BINE MEREU SA NE ASCULTAM INIMA,CEEA CE  SIMTIM CU ADEVARAT IN NOI. INIMA NU MINTE NICIODATA. DOAR MINTEA CREAZA TOT FELUL DE OBSTACOLE SI IPOTEZE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu